Meghívó - VHVB

MEGHÍVÓ

Várdombi Helyi Választási Bizottság

2024. május 6-án (hétfő) 16:30 órakor 

tartandó ülésére

AZ ÜLÉS HELYE:

Községháza (7146 Várdomb, Kossuth u. 117.) tanácskozóterme

 

A teljes meghívót itt olvashatja!

Választási HIRDETMÉNY

Az Őcsényi Helyi Választási Iroda vezetőjének

4. számú HIRDETMÉNYE

A választásigazgatási feladatok ellátásának helyszínéről...

A teljes hirdetményt itt olvashatja!

Választási HIRDETMÉNY

Az Őcsényi Helyi Választási Iroda vezetőjének

3. számú HIRDETMÉNYE

 

A 2024. június 9. napjára kitűzött választáson jelöltként indulni szándékozó állampolgárok és jelöltet állító jelölő szervezetek számára a jelöltállításhoz szükséges ajánlóív iránti igények fogadása és az ajánlóívek kiadása céljából az Őcsényi Helyi Választási Iroda 2024. április 20-án (szombaton) 8.00 és 16.00 óra között választási ügyeletet tart az Őcsényi Közös Önkormányzati Hivatal székhelytelepülésén (7143 Őcsény, Fő utca 35.)

Az ajánlóívek iránti igényüket 2024. április 20. napját megelőzően előzetesen is leadhatják, de az ívek kiadására legkorábban április 20-án kerülhet sor.

A teljes hirdetményt itt olvashatja!

Választás 2024 - FELHÍVÁS

FELHÍVÁS


Tisztelt Választópolgárok!


A 2024. június 9. napjára kitűzött Európai Parlamenti, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásában tartott 2024. évi választások legfontosabb határidejeire, illetve eljárási kérdéseire az alábbiakban hívom fel a figyelmüket:

A felhívást itt olvashatja!

Óvodai beiratkozás

FELHÍVÁS


2024/2025. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról


Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2024/2025-ös nevelési évre történő óvodai beiratkozásokra az alábbi időpontokban kerül sor:


2024. április 24-25. (szerda-csütörtök) 7.00 órától - 17.00 óráig

A részleteket itt olvashatja!

Kéményseprő-ipari sormunka (2024)

Tisztelt Lakosság!

 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ a 2024 évi kéményseprő-ipari sormunka ütemterveit vármegyei bontásban elkészítette.

 

Az erről szóló értesítést ITT, a Tolna vármegyei társasházi sormunkatervet pedig ITT töltheti le.

 

Lakossági felhívás - közösségi együttélés szabályai

Lakossági felhívás

Várdomb Község Önkormányzatának képviselő-testülete 2024. év második felében tervezi bevezetni a közösségi együttélés szabályairól és azok megsértésének jogkövetkezményeiről szóló rendeletét, melyet lakossági egyeztetést követően léptet hatályba.

Kérjük, hogy a rendelettel kapcsolatos véleményét 2024. május 30-ig juttassa el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy személyesen tegye meg Várdomb Község Önkormányzatánál ügyfélfogadási időben (7146 Várdomb, Kossuth u. 117.). A rendelet tervezet szövegét felhívásunkban találja.

 

Véleményüket várjuk, együttműködésüket köszönjük!

 

Várdomb, 2024. január 15.

Balogh Györgyi

jegyző

 

Rendelettervezet

Igazgatási szünet

Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Községházán Várdomb Község Önkormányzata Képviselő-testületének 65/2023. (IX.27.) önkormányzati határozata alapján

2023. december 22. napjától 2024. január 05. napjáig igazgatási szünet elrendelése miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Halotti anyakönyvezés esetén az alábbi telefonszám hívható.

06-20-528-2769

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN!

 

 

Várdomb Község Önkormányzata

Tájékoztató kutak engedélyeztetéséről

Tájékoztató fúrt és ásott kutak engedélyeztetéséről

 

Az elmúlt időszakban sok információ látott napvilágot a kutak bejelentésével kapcsolatosan, melynek egyik oka a változó jogszabályi környezet volt.


Az eligazodást segíti az elkészült vízkészletvédelmi országtérkép, mely az alábbi elérhetőségen található: https://geoportal.vizugy.hu/vizkeszletvedelem


Azt, hogy ingatlanunk esetében be kell-e jelenteni a már meglévő fúrt, vagy ásott kutat, a linken a pontos címre történő kereséssel dönthető el.
A térképen piros színnel jelöltek a vízkészlet szempontjából kockázatos területeket, melyek esetében bejelentési kötelezettsége van az ingatlan tulajdonosának.


Fenti térképen az ingatlan címének beírását követően látható az is, hogy hány méter talpmélységig nem kell bejelenteni a kutat, ezért érdemes mindenkinek saját ingatlana vonatkozásában a fenti linken részletesen tájékozódnia.


A tájékozódásban kérésére szívesen segítünk.


Balogh Györgyi jegyző

A tájékoztatót itt letöltheti.

E.ON tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

Az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a Várdomb Község Önkormányzata számára küldött alábbi levélben tájékoztatja a lakosságot az elmúlt időszakban tapasztalható pillanatnyi áramkimaradásokról.

Tájékoztatás