Kéményseprő-ipari sormunka (2024)

Tisztelt Lakosság!

 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ a 2024 évi kéményseprő-ipari sormunka ütemterveit vármegyei bontásban elkészítette.

 

Az erről szóló értesítést ITT, a Tolna vármegyei társasházi sormunkatervet pedig ITT töltheti le.

 

Lakossági felhívás - közösségi együttélés szabályai

Lakossági felhívás

Várdomb Község Önkormányzatának képviselő-testülete 2024. év második felében tervezi bevezetni a közösségi együttélés szabályairól és azok megsértésének jogkövetkezményeiről szóló rendeletét, melyet lakossági egyeztetést követően léptet hatályba.

Kérjük, hogy a rendelettel kapcsolatos véleményét 2024. május 30-ig juttassa el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy személyesen tegye meg Várdomb Község Önkormányzatánál ügyfélfogadási időben (7146 Várdomb, Kossuth u. 117.). A rendelet tervezet szövegét felhívásunkban találja.

 

Véleményüket várjuk, együttműködésüket köszönjük!

 

Várdomb, 2024. január 15.

Balogh Györgyi

jegyző

 

Rendelettervezet

Igazgatási szünet

Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Községházán Várdomb Község Önkormányzata Képviselő-testületének 65/2023. (IX.27.) önkormányzati határozata alapján

2023. december 22. napjától 2024. január 05. napjáig igazgatási szünet elrendelése miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Halotti anyakönyvezés esetén az alábbi telefonszám hívható.

06-20-528-2769

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN!

 

 

Várdomb Község Önkormányzata

Tájékoztató kutak engedélyeztetéséről

Tájékoztató fúrt és ásott kutak engedélyeztetéséről

 

Az elmúlt időszakban sok információ látott napvilágot a kutak bejelentésével kapcsolatosan, melynek egyik oka a változó jogszabályi környezet volt.


Az eligazodást segíti az elkészült vízkészletvédelmi országtérkép, mely az alábbi elérhetőségen található: https://geoportal.vizugy.hu/vizkeszletvedelem


Azt, hogy ingatlanunk esetében be kell-e jelenteni a már meglévő fúrt, vagy ásott kutat, a linken a pontos címre történő kereséssel dönthető el.
A térképen piros színnel jelöltek a vízkészlet szempontjából kockázatos területeket, melyek esetében bejelentési kötelezettsége van az ingatlan tulajdonosának.


Fenti térképen az ingatlan címének beírását követően látható az is, hogy hány méter talpmélységig nem kell bejelenteni a kutat, ezért érdemes mindenkinek saját ingatlana vonatkozásában a fenti linken részletesen tájékozódnia.


A tájékozódásban kérésére szívesen segítünk.


Balogh Györgyi jegyző

A tájékoztatót itt letöltheti.

E.ON tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

Az E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a Várdomb Község Önkormányzata számára küldött alábbi levélben tájékoztatja a lakosságot az elmúlt időszakban tapasztalható pillanatnyi áramkimaradásokról.

Tájékoztatás

Bursa Hungarica tájékoztató

Tájékoztató

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2024. évi fordulójáról

A tájékoztatót itt letöltheti.

Az adatkezelési tájékoztatót itt letöltheti.

Tájékoztató Tolna vármegye új alapellátási ügyeleti rendszeréről

Tájékoztató

Az ügyeleti alapellátást 2023. október 1-től Tolna vármegyében is az Országos Mentőszolgálat látja el, majd az egységes, két elemből álló, betegközpontú rendszert (háziorvosi ügyeleti ellátás, sürgősségi ügyelet) a jövő év elejéig fokozatosan bevezetve -egyelőre a főváros kivételével - az ország egész területén biztosítani fogjuk minden rászoruló számára.

Az egységes ügyeleti telefonszám 2023. október 1-től Tolna vármegyében: 1830

A részleteket itt olvashatja!

Áramszünet - gyengeáramú rendszer építése

FELHÍVÁS

Tisztelt Lakosaink!

 

Tájékoztatjuk, hogy 2023. szeptember 14-én és 15-én 08:00– 16:00 óráig

Várdomb területén tervezett áramszünet lesz.

 

Érintett utcák, szakaszok:

Ady Endre utca 21, Hrsz: 478/4

Ady köz Hrsz: 481/2, 481/3

Józan dűlő 6, 10, 13

 

Áramszünet oka: gyengeáramú rendszer építése

 

Honlapunkon lehetőséget biztosítunk e-mail-es áramszüneti értesítés beállítására, illetve megtalálhatóak az áramszünetekre vonatkozó információk.

https://www.eon.hu/hu/lakossagi/aram/aramszuenet-informaciok.html

 

Várdomb Község Önkormányzata

Áramszünet

FELHÍVÁS

Tisztelt Lakosaink!

Az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. tájékoztatása alapján értesítjük a lakosságot, hogy településükön tervezett áramszünet lesz.

A pontos időpontokat itt olvashatja!

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Várdomb Község Önkormányzata

 

 

Gallyazás

 

Tisztelt Lakók!

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 137. §-a és a villamosművek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet előírja, hogy a villamos vezeték biztonsági övezetének környezetében lévő fák, bokrok ágait az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles rendszeresen eltávolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik.

A fentiekre tekintettel felkérjük a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanuk területén a gallyazási munkákat VÉGEZZÉK EL.

Az E.ON Dél - Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai előre láthatólag 2023 július hónap 26 .napjától VÁRDOMB település területén gallyazási munkálatokat fognak végezni.

Amennyiben Önnek a gallyazáshoz SEGÍTSÉGRE lenne szüksége, kérjük a fenti időintervallumban jelezzék kollégáink felé személyesen, vagy az alábbi elérhetőségen:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megbeszélt időpontban kérem, biztosítsák kollégáink bejutását az ingatlan területére, ezzel is segítve munkánkat, valamint az Önök zavartalan áramellátását.

Köszönettel:

                                                                                   Ágvágó Szolgáltató Kft..

 

További információkat itt és itt olvashat!