Elérhetőségek

 Őcsényi Közös Önkormányzati Hivatal Várdombi Kirendeltség

 

Jegyző: Balogh Györgyi 

 
 

Cím: 7146 Várdomb, Kossuth L. u. 117.
Tel/fax: 06-74/430-375
Ügyfélfogadás: Hétfő: 7:30-tól 17:00 óra
Szerda-Csütörtökig: 7:30-tól 16:00 óra
Péntek: 7:30-tól 12:00 óra
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csicsa Attiláné szociális- igazgatási ügyintéző, anyakönyvvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Halbich Ildikó gazdálkodási-pénzügyi ügyintéző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváthné Holtz Márta gazdálkodási ügyintéző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dr. Köbli Kata pénzügyi, igazgatási ügyintéző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mikóczi-Magyar Anita település felelős, pénzügyi ügyintéző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Balog Amanda adóügyi-igazgatási ügyintéző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.